Kamperfoelieweg 160-164, 1032 HV Amsterdam 020 224 6020

restaurantHANIMELI & CAFE DEMLIQ

TurkseSferen

Welkom in Restaurant Hanimeli & Cafe Demliq waar je van echt goed Turks eten en drinken kunt genieten in een sfeervolle omgeving. Zowel ’s ochtends vroeg als ’s avonds laat ben je bij ons welkom. Hanimeli is gemaakt voor en door de buurt. Ontdek hier welke ervaring je bij ons kunt beleven.

Loop bij ons binnen en je waant je gelijk in een andere wereld. Door de sfeervolle inrichting, prachtige kussens en de geur van echte Turkse thee voel je je gelijk op je gemak. We hebben vier ruimtes beschikbaar met allemaal hun eigen invulling. Wil je bijvoorbeeld rustig een van onze boeken lezen onder het genot van een lekkere Turkse delicatesse of juist genieten van een echte Turkse barbecue? Bij ons kan het allemaal. In Amsterdam Noord ontbrak het aan goed Turks eten. Tot nu.

genoegAFWISSELING VOOR IEDEREEN

Bij Hanimeli hoef je je nooit te vervelen, want naast de gewone menukaart hebben we elke twee weken een wisselende speciale kaart. Deze staat steeds in het teken van de specialiteiten van een Turkse streek. Hiernaast willen we alle verschillende culturen om ons heen graag integreren in het restaurant. De menukaarten worden daarom regelmatig aangepast aan een van de culturen die er in de buurt te vinden zijn. Heb je zelf een goed idee voor een gerecht of delicatesse? Laat het ons weten en we gaan er graag mee aan de slag.

Weeswelkom en geniet

Wij zijn met trots een restaurant voor en door de buurt. Iedereen is bij ons welkom, ook voor kinderen hebben we een aparte speelruimte beschikbaar. Grote partijen of vergaderingen zijn ook prima bij ons te houden in de aparte grote ruimte op de eerste verdieping. We werken met verse ingrediënten die seizoensgebonden zijn om de beste kwaliteit te kunnen blijven waarborgen. Wees welkom en ontdek de rijkdom van Turkije in Amsterdam Noord bij Restaurant Hanimeli & Cafe Demliq.